Emri: Ina Shkurti

Viti i themelimit: 2020

Emri i kompanise: Crochet by Ina


Crochet by Ina

Dëshira për të pasur çanta sa më të bukura dhe të veçanta për vete dhe idea për të bërë dhurata sa më unike mikeshave të mia,bëri që të fokusohesha më shumë tek ky produkt.

E thurrur nga Ina

Simbolizon gjithë proçesin e krijimit të një çante nga etapa fillestare deri në përfundimin e produktit.

Zhvillimi i teknologjisë dhe internetit ka bërë që fokusi më  I madh për evidentimin dhe promovimin e një produkti të jetë më i lehtë në këto media sociale.

Reklamimin e këtij produkti kam vendosur ta promovoj fillimisht në  rrjetin social,Instagram.

Video

×