Name Pazar

Themeluar 2020


Name Pazar

Name Pazar është një biznes i vogël i themeluar nga artistë shqiptarë me qëllim krijimin e dhuratave të personalizuara. Ne realizojmë printime në objekte të përditshmërisë duke i shndërruar ato në pjesë unike.

Ka produkte të ndryshme në të cilat mund të printohen, gdhenden ose qepen imazhe apo tekste sipas dëshirës, sic mund të shikoni të ilustruara në foto. Në Web Pazar ne publikojmë vazhdimisht produkte dhe krijime të reja.

Nëse keni një ide specifike se si do të donit të dukej dhurata që keni menduar, apo keni një imazh apo tekst që do të donit ta stamponit apo qendisnit na kontaktoni dhe mund t’iu asistojmë edhe me design-in.

E vecanta e kësaj platforme është që, produkti i dëshiruar shfaqet automatikisht në adresën që ju do të zgjidhni, qoftë nëse keni bërë një blerje për vete apo për t’ia dhuruar dikujt tjetër, pa shkëmbyer para në dorë.

 

 

Video

×