Unaza rezini

Unaza rezini

700 L

Unaza te punuara me rezin, me dorë, ngjyrë bojëqielli dhe me lule të thara blu.

Asnjë produkt nuk është saktësisht i njëjtë me tjetrin,  ndryshon në ngjyrë dhe sasi xixash ose lulesh.
Pamja përfundimtare mund të mos duket saktësisht e njëjtë me ato në përshkrim.

*Shënim i rëndësishëm:

 • Të gjithë produktet janë punuar me dorë dhe të pikturuar me
  dorë.
 • Do të ketë ndryshime të vogla dhe  për shkak se të gjitha bëhen me dorë, por kjo i bën ato unikë!
 • Artikujt prodhohen brenda 3-5 ditëve sipas dëshirës dhe
  personalizimit.
 • Unë bëj çmos për të fotografuar me transparencë. Ju lutem më
  kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje.
 •  Çdo grup produkti vjen dhuratë e mbështjellë me një paketim – gati për tu përdorur  dhe perfekte për tu dhuruar!
Store
0 out of 5
Categories: ,

Description

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Unaza rezini”

No more offers for this product!
You've just added this product to the cart:

×