Crafting your curiosity.

Discover unique hand-picked items.

What is Web Pazar?

OUR STORY

SHIT

Web Pazar është një platformë online ku artistë dhe dyqane mund të shesin produktet e tyre. Ju mund të regjistroheni dhe të publikoni të gjitha produktet apo krijimet tuaja.

BLI

Cdo produkt, që shikoni në faqen e Web Pazar mund të vij në derën e shtëpisë tuaj. Keni mundësi zgjedhje nga artistë shqiptarë si dhe dyqane shqiptare dhe ndërkombëtare.

WEB PAZAR

Mbështesim artistët lokal dhe produktet vendase. Në Web Pazar mund të zgjidhni krijime unike të bëra nga artistë të talenduar! Nëse ti vet je një artist por ende nuk e di, frymëzohu duke parë faqen e Web Pazar.

Discover unique handmade crafts

Zbulo krijime unike të punuara me dorë

You've just added this product to the cart:

×