Emri: Nikol Likja

Viti i themelimit: 2020

Emri i kompanise: Hapësirë arti by Nikol


Vish Imagjinatën

Produkti që shet Hapësirë Arti nga Nikol është design unik dhe me identitet, që më pas aktualizohet në një aksesor siç është çanta ekologjike. Mesazhi që përcjell punimi varion nga ilustrimi – arti grafik.

Fokusi i përbashkët i produkteve është bashkimi i kulturës, krijimtarisë dhe historisë me modën ekologjike (çanta eko). Vlera e dëshiruar e produktit arrihet në momentin që përmbush vlerën funksionale dhe estetike dhe përdorimi i tij sjell informim, fuqizim dhe frymëzim tek klienti.

Emri i përzgjedhur prezanton designs dhe krijime personale grafike, disa prej të cilave konkretizohen në produkte

Video

×